Partners

Expertisecentrum Advisium, zorggroep ’s Heeren Loo, locatie Wekerom.

Landelijke polikliniek Eet- en Gewichtsproblemen voor cliënten met een verstandelijke beperking (VG).
Met Specifieke deskundigheid PWS
Jose Veen – Roelofs, kinderdietist en dietist VG.

Gratis landelijke hulplijn telefoon 0800 3 55 55 55
Secretariaat polikliniek Wekerom : 088 0372 472

Voor meer informatie:

http://www.advisium.nl

http://advisium.sheerenloo.nl

Happy Weight Stippenplan

Heb jij wat meer begeleiding nodig voor het bereiken van een gezond gewicht? Juist dan werkt Happy Weight voor jou. Je wordt persoonlijk begeleidt door professionals tijdens uw dieet, welke digitaal kan worden gevolgd! Op deze site vind je alles over de digitale versie van het Happy Weight Stippenplan: jouw Stippencoach.

Afvallen onder begeleiding van een dieetcoach, zowel online als offline mogelijk, en een gezond gewicht bereiken: dan moet je bij Stippencoach zijn. Met uitgebreide kennis op veel verschillende vlakken, dieetcoaches, gedragscoaches en cursussen kan Stippenplan men op veel verschillende manieren van dienst zijn. Daarnaast heeft Stippencoach ook expertise in afvallen voor mensen met morbide obesitas of met een verstandelijke handicap.

Iedereen kan een gezond gewicht hebben ! Ingewikkelde kennis van voeding is niet nodig. Werken aan een gezond gewicht is niet duur omdat het Happy Weight werkt met gewone producten. Gewoon gezond eten dus!

Voor meer informatie :

http://www.happyweightstippenplan.nl/

http://advisium.sheerenloo.nl/home/gezondheid/eet-en-drinkpoli/eet-en-gewichtsproblematiek

Issue reclamestudio

Issue Reclamestudio is een klein full-service grafisch ontwerpbureau in Den Haag. Wij geloven in online en offline creativiteit en leveren maatwerk voor kleine en grote organisaties in diverse branches.

Om al onze klanten goed van dienst te kunnen zijn werken wij samen met getalenteerde professionals: van fotografen, drukkers en nieuwemediaspecialisten tot videomakers en tekstschrijvers. Dankzij onze korte lijnen en platte organisatiestructuur gaan we altijd snel en efficient te werk.

Voor meer informatie: http://www.issue-reclamestudio.nl/

Levin-zorg

Levin is een zelfstandige onderneming van Middin. Wij concentreren ons op het bieden van zorg en ondersteuning thuis, op het werk of op school. Wij leveren diensten die u zelf wilt inkopen met een Persoonsgebonden Budget of als Particuliere zorg.
Wij zijn flexibel en kunnen snel in actie komen als dat gevraagd wordt. Met de vele mogelijkheden van Middin beschikken wij altijd over de benodigde expertise en diensten.

Voor meer informatie: http://www.levin-zorg.nl/

Play4kids

Vanuit mijn praktijk werk ik door heel Nederland. Ik begeleid groepsleiding, ouders en individuen met het Prader Willi Syndroom om het net wat makkelijker te maken.

Dit kan zijn door de ouders of begeleiders te begeleiden, workshops te geven aan scholen, instellingen en families of het begeleiden van de personen zelf.

Voor meer informatie: www.play4kids.nl

Staedion

Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuurt Staedion ruim 36.000 woningen en 4.000 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en garages in Den Haag.

Goed wonen gaat wat ons betreft verder dan de voordeur. Achter de voordeur moet zich een kwalitatief goede woning bevinden en iemand zonder problemen of schulden kunnen wonen. Vóór de voordeur moet het schoon, heel, veilig en levendig zijn. Wij vinden dat iedereen recht heeft op die goede, betaalbare en duurzame woning in die plezierige en veilige woonomgeving. Dat zien we als onze missie en dat is waar we ons met onze strategie op richten.

Onze visie is glashelder: we zien onszelf als een ondernemer met een maatschappelijke taak, maar we weten dat we het niet alleen kunnen. Samenwerking is noodzakelijk, met bewoners, gemeenten, collega-corporaties en maatschappelijke partners. Alleen samen ben je sterk!

Voor meer informatie: https://www.staedion.nl/

Stichting Sing

SING is een projectorganisatie die zich primair richt op de Haagse regio. Binnen dit geografische werkgebied zet SING zich in om het aanbod van gemeenschappelijke woonvormen te verruimen en te differentiëren. Differentiatie van het aanbod is gewenst omdat de groep die voor gemeenschappelijk wonen kiest qua leeftijd, inkomen en gewenste structuur zeer divers is samengesteld.

SING werkt samen met groepen die het initiatief hebben genomen om een woongemeenschap of een andere woonvorm te starten, belangenorganisaties, woningcorporaties en initiatiefgroepen aan de gewenste verruiming en vernieuwing van het aanbod van gemeenschappelijke woonvormen. Door de gebundelde aanpak en door een sterke focus op innovatie wil SING bevorderen dat groepswonen een duidelijke en herkenbare plaats krijgt binnen het woningaanbod en de sociale infrastructuur van Den Haag en omstreken.

Voor meer informatie: http://www.stichtingsing.nl/index.html

Reclame ABC ontwerpt, bedrukt en verkoopt alle denkbare reclameoplossingen (buiten en binnen) voor uw bedrijf! Reclameborden, beachflags, vlaggen, lichtreclame, spandoeken, makelaarsborden, banieren, beursartikelen en nog veel meer!

Voor meer informatie: www.reclameabcshop.nl